Nya blogginlägg

Det är pain in the ass att skriva nya blogginlägg, tar flera timmar för mig att göra research och redigera texten så att jag blir nöjd med den.

Just nu har jag påbörjat på en text om Vine, i samma stil som Vad är Instagram, fast kanske ännu längre. Pff, texten om Instagram tog flera dagar att skriva. Första dagen var jag bara ute på min research-resa och antecknade, andra dagen lekte jag i appen på min smartphone och försökte få ihop texten i flera timmar. Tredje dagen korrigerläste jag allt och ändrade väldigt mycket, till slut hade jag lite tur och var äntligen tillräckligt nöjd med texten om Instagram att jag vågade publicera inlägget.

Anyway, Vine är jag mer intresserad av än Kik, Instagram och andra liknande appar. Problemet är bara att jag blir beroende av andras information då jag bara äger en Android, Vine finns bara tillgängligt till iPhones. Men snart är detta löst, det är nu Twitter som äger företaget och de har lovat en version för Android! ;)

Aja, det var lite om vad jag höll på med på Alexseo-bloggen. Jag gillar kvalitet framför kvantitet och hittills har Google, oftast, belönat mig för det.