Instagram för nybörjare

Jag har skrivit allt en människa behöver veta om Instagram för att komma igång på Alexseo då många ville veta mer om det okända sociala nätverket för bilder där unga blev uthängda.

Vad är Instagram är det tredje mest populära frågan just nu i Google som börjar med vad är så jag tänkte passa på och skriva lite om det. I posten går jag igenom allt från bildeffekter till vad olika menyknappar gör.

Nu kan även äldre generationer hänga med nyheterna om göteborgskravallerna. Göteborgskravaller är något jag hade skrivit om också när jag visade ett exempel på hur Google Autocomplete förändras.

2013 år det nya året då jag kommer att pusha alla mina bloggar som aldrig förr. Det är främst Alexseo jag syftar på där jag kommer att blogga om sociala medier som Instagram, SEO och annan typ av marknadsföring.