Alexander Edbom Februari 2012

Det här har jag gjort i februari:

Tummenupp.nu är en sida jag, tillsammans med Marcus och Henrik från klassen, har skapat tillsammans. Det är en sida som liknar reddit fast på svenska. Vem som helst kan lägga upp en länk till olika händelser och vem som helst kan ge betyg i form av tummen upp eller ner. Ganska svårt att förklara, det är lättast att bara gå in på sidan och se hur det ser ut.

Har skrivit om ACTA-demonstrationen på Alexseo. Bloggposten har mottagits positivt, blivit het på pusha.se och delats på facebook. Det går inte längre att stoppa illegal fildelning med censur, dags att investera i lagliga alternativ som Steam och Spotify. Tekniken är här för att stanna och den kommer att förbättras med tiden, det går inte längre att blunda för verkligheten. Alexseo är en seriös blogg jag driver på fritiden där jag tänker på kvalitet framför kvantitet.

På litekul.se fortsätter jag att experimentera med SEO och har bloggat nästan varje dag under månaden som har gått. Jag älskar det visuella, en bild säger mer än tusen ord. Man behöver inte alltid skriva långa artiklar för att få ut sina känslor och åsikter. Tanken med litekul.se är att jag ska sprida “glädje” på Internet samtidigt som jag kan experimentera med SEO på bloggen. Roliga politiska bilder är en av bloggposterna jag är extra stolt över.

Men det viktigaste som har hänt under månaden måste ändå vara att jag har börjat spela Wordfeud. Är väldigt beroende nu och spelar med alla flera gånger samtidigt, multi tasking på hög nivå!